Badania podzespołów roboczych wilków i kutrów do mięsa. Etap 3, Badania nad nową technologią oraz konstrukcją podzespołów do rozdrabniania mięs głęboko mrożonych /
DIAKUN, Jarosław. Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Budowy Maszyn, Zakład Maszyn Przemysłu Spożywczego 1975 - 1996.
Badania podzespołów roboczych wilków i kutrów do mięsa. Etap 3, Badania nad nową technologią oraz konstrukcją podzespołów do rozdrabniania mięs głęboko mrożonych / Jarosław Diakun, Ryszard Tesmer, Janusz Owczarzak, Jerzy Małkiewicz. - Koszalin, 1983.
Dane z autopsji.
Opracowanie podsumowuje podstawowe wyniki III etapu badań, celem którego było: - rozpoznanie literaturowe własności fizycznych mięsa mrożonego oraz badania własne w tym zakresie; - rozpoznanie obejmujące przegląd konstrukcji stosowanych na świecie urządzeń do rozdrabniania bloków mięsa mrożonego; - badania własne nad rozdrabnianiem bloków mięsa mrożonego różnymi mechanizmami rozdrabniającymi.
Przemysł mięsny.
Mrożonki.
637/639 637.5.037
Badania podzespołów roboczych wilków i kutrów do mięsa. Etap 3, Badania nad nową technologią oraz konstrukcją podzespołów do rozdrabniania mięs głęboko mrożonych / Jarosław Diakun, Ryszard Tesmer, Janusz Owczarzak, Jerzy Małkiewicz. - Koszalin, 1983.
Dane z autopsji.
Opracowanie podsumowuje podstawowe wyniki III etapu badań, celem którego było: - rozpoznanie literaturowe własności fizycznych mięsa mrożonego oraz badania własne w tym zakresie; - rozpoznanie obejmujące przegląd konstrukcji stosowanych na świecie urządzeń do rozdrabniania bloków mięsa mrożonego; - badania własne nad rozdrabnianiem bloków mięsa mrożonego różnymi mechanizmami rozdrabniającymi.
Przemysł mięsny.
Mrożonki.
637/639 637.5.037
