Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Badania podzespołów roboczych wilków i kutrów do mięsa. (Rekord nr 2174)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01756nam a2200253 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
podpole kontrolne BPP
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne BPK
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20171115132724.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 140523s1983 pl f f |000 0
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która utworzyła rekord BPK
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 637/639
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 637.5.037
100 ## - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa DIAKUN, Jarosław.
Lata pracy 1975 - 1996.
Instytucja Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Budowy Maszyn,
Wydział Zakład Maszyn Przemysłu Spożywczego
245 ## - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Badania podzespołów roboczych wilków i kutrów do mięsa.
Oznaczenie części/sekcji dzieła Etap 3,
Tytuł części/sekcji dzieła Badania nad nową technologią oraz konstrukcją podzespołów do rozdrabniania mięs głęboko mrożonych /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Jarosław Diakun, Ryszard Tesmer, Janusz Owczarzak, Jerzy Małkiewicz.
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Miejsce wydania Koszalin,
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu 1983.
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Dane z autopsji.
520 ## - UWAGA DOTYCZĄCA TREŚCI DOKUMENTU
Analiza dokumentacyjna, adnotacja itp. Opracowanie podsumowuje podstawowe wyniki III etapu badań, celem którego było: - rozpoznanie literaturowe własności fizycznych mięsa mrożonego oraz badania własne w tym zakresie; - rozpoznanie obejmujące przegląd konstrukcji stosowanych na świecie urządzeń do rozdrabniania bloków mięsa mrożonego; - badania własne nad rozdrabnianiem bloków mięsa mrożonego różnymi mechanizmami rozdrabniającymi.
650 #0 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Przemysł mięsny.
650 #0 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Mrożonki.
700 ## - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa TESMER, Ryszard.
Lata pracy 1975 - 1996.
Instytucja Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Budowy Maszyn,
Wydział Zakład Maszyn Przemysłu Spożywczego
700 ## - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa MAŁKIEWICZ, Jerzy.
Lata pracy 1977 - 1989.
Instytucja Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Budowy Maszyn,
Wydział Zakład Maszyn Przemysłu Spożywczego
700 ## - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa OWCZARZAK, Janusz.
Lata pracy 1980 - 1990.
Instytucja Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Budowy Maszyn,
Wydział Zakład Maszyn Przemysłu Spożywczego
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Typ dokumentu Materiały nieopublikowane
Schemat klasyfikacji Uniwersalna klasyfikacja dziesiętna
Egzemplarze
Wycofany Zagubiony Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Sygnatura Typ dokumentu
      Dostępny Bibliografia Prac Pracowników - BPK Bibliografia Prac Pracowników - BPK NB-102/III Materiały nieopublikowane
© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW