Szczegóły MARC
| 000 -ETYKIETA REKORDU |
| podpole kontrolne o stałej długości |
01756nam a2200253 i 4500 |
| 001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
| podpole kontrolne |
BPP |
| 003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU |
| podpole kontrolne |
BPK |
| 005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
| podpole kontrolne |
20171115132724.0 |
| 008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE |
| podpole kontrolne o stałej długości |
140523s1983 pl f f |000 0 |
| 040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA |
| Instytucja, która utworzyła rekord |
BPK |
| 080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD |
| UKD |
637/639 |
| 080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD |
| UKD |
637.5.037 |
| 100 ## - NAZWA OSOBOWA |
| Nazwa osobowa |
DIAKUN, Jarosław. |
| Lata pracy |
1975 - 1996. |
| Instytucja |
Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Budowy Maszyn, |
| Wydział |
Zakład Maszyn Przemysłu Spożywczego |
| 245 ## - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ |
| Tytuł |
Badania podzespołów roboczych wilków i kutrów do mięsa. |
| Oznaczenie części/sekcji dzieła |
Etap 3, |
| Tytuł części/sekcji dzieła |
Badania nad nową technologią oraz konstrukcją podzespołów do rozdrabniania mięs głęboko mrożonych / |
| Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Jarosław Diakun, Ryszard Tesmer, Janusz Owczarzak, Jerzy Małkiewicz. |
| 260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO |
| Miejsce wydania |
Koszalin, |
| Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu |
1983. |
| 500 ## - UWAGI OGÓLNE |
| Tekst uwagi |
Dane z autopsji. |
| 520 ## - UWAGA DOTYCZĄCA TREŚCI DOKUMENTU |
| Analiza dokumentacyjna, adnotacja itp. |
Opracowanie podsumowuje podstawowe wyniki III etapu badań, celem którego było: - rozpoznanie literaturowe własności fizycznych mięsa mrożonego oraz badania własne w tym zakresie; - rozpoznanie obejmujące przegląd konstrukcji stosowanych na świecie urządzeń do rozdrabniania bloków mięsa mrożonego; - badania własne nad rozdrabnianiem bloków mięsa mrożonego różnymi mechanizmami rozdrabniającymi. |
| 650 #0 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ |
| Nazwa ogólna lub geograficzna |
Przemysł mięsny. |
| 650 #0 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ |
| Nazwa ogólna lub geograficzna |
Mrożonki. |
| 700 ## - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
| Nazwa osobowa |
TESMER, Ryszard. |
| Lata pracy |
1975 - 1996. |
| Instytucja |
Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Budowy Maszyn, |
| Wydział |
Zakład Maszyn Przemysłu Spożywczego |
| 700 ## - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
| Nazwa osobowa |
MAŁKIEWICZ, Jerzy. |
| Lata pracy |
1977 - 1989. |
| Instytucja |
Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Budowy Maszyn, |
| Wydział |
Zakład Maszyn Przemysłu Spożywczego |
| 700 ## - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
| Nazwa osobowa |
OWCZARZAK, Janusz. |
| Lata pracy |
1980 - 1990. |
| Instytucja |
Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Budowy Maszyn, |
| Wydział |
Zakład Maszyn Przemysłu Spożywczego |
| 942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA) |
| Typ dokumentu |
Materiały nieopublikowane |
| Schemat klasyfikacji |
Uniwersalna klasyfikacja dziesiętna |