Analiza porównawcza metod analitycznych i eksperymentalnych w obliczeniach procesów obróbki chłodniczej produktów żywnościowych /
CZAPP, Marian. Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Konstrukcji i Eksploatacji Maszyn, Zakład Termodynamiki i Chłodnictwa 1970 - 1996.
Analiza porównawcza metod analitycznych i eksperymentalnych w obliczeniach procesów obróbki chłodniczej produktów żywnościowych / Marian Czapp, Henryk Charun. - 1997.
Dane z autopsji.
Przedstawiono podstawowe problemy dotyczące miejsca procesów chłodzenia i zamrażania produktów spożywczych w bilansie cieplnym obiektu. Wybrano charakterystyczne metody analityczne obliczania parametrów tych procesów. Podano wyniki badań doświadczalnych i porównano je z wynikami obliczeń.
Chłodnictwo.
Żywność.
621.56/.59:664.8/.9
Analiza porównawcza metod analitycznych i eksperymentalnych w obliczeniach procesów obróbki chłodniczej produktów żywnościowych / Marian Czapp, Henryk Charun. - 1997.
Dane z autopsji.
Przedstawiono podstawowe problemy dotyczące miejsca procesów chłodzenia i zamrażania produktów spożywczych w bilansie cieplnym obiektu. Wybrano charakterystyczne metody analityczne obliczania parametrów tych procesów. Podano wyniki badań doświadczalnych i porównano je z wynikami obliczeń.
Chłodnictwo.
Żywność.
621.56/.59:664.8/.9
