Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Analiza porównawcza metod analitycznych i eksperymentalnych w obliczeniach procesów obróbki chłodniczej produktów żywnościowych / Marian Czapp, Henryk Charun.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: ArtykułArtykułSzczegóły wydania: 1997.Tematy: W: Technika Chłodnicza i Klimatyzacyjna. - R. 4, 1997, nr 4(26), s. 148-153Streszczenie: Przedstawiono podstawowe problemy dotyczące miejsca procesów chłodzenia i zamrażania produktów spożywczych w bilansie cieplnym obiektu. Wybrano charakterystyczne metody analityczne obliczania parametrów tych procesów. Podano wyniki badań doświadczalnych i porównano je z wynikami obliczeń.
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Status Termin zwrotu Kod kreskowy
Artykuł Artykuł Bibliografia Prac Pracowników - BPK 01404 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) Nie można wypożyczyć

Dane z autopsji.

Przedstawiono podstawowe problemy dotyczące miejsca procesów chłodzenia i zamrażania produktów spożywczych w bilansie cieplnym obiektu. Wybrano charakterystyczne metody analityczne obliczania parametrów tych procesów. Podano wyniki badań doświadczalnych i porównano je z wynikami obliczeń.

© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW