Analiza porównawcza metod analitycznych i eksperymentalnych w obliczeniach procesów obróbki chłodniczej produktów żywnościowych / (Rekord nr 2563)
| 000 -ETYKIETA REKORDU | |
|---|---|
| podpole kontrolne o stałej długości | 01321nab a2200229 i 4500 |
| 001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
| podpole kontrolne | BPP |
| 003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU | |
| podpole kontrolne | BPK |
| 005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
| podpole kontrolne | 20160108123815.0 |
| 008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE | |
| podpole kontrolne o stałej długości | 140405s1985 pl f |000 0 pol |
| 040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA | |
| Instytucja, która utworzyła rekord | BPK |
| 080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD | |
| UKD | 621.56/.59:664.8/.9 |
| 100 ## - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | CZAPP, Marian. |
| Lata pracy | 1970 - 1996. |
| Instytucja | Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Konstrukcji i Eksploatacji Maszyn, |
| Wydział | Zakład Termodynamiki i Chłodnictwa |
| 245 ## - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ | |
| Tytuł | Analiza porównawcza metod analitycznych i eksperymentalnych w obliczeniach procesów obróbki chłodniczej produktów żywnościowych / |
| Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Marian Czapp, Henryk Charun. |
| 260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO | |
| Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu | 1997. |
| 500 ## - UWAGI OGÓLNE | |
| Tekst uwagi | Dane z autopsji. |
| 520 ## - UWAGA DOTYCZĄCA TREŚCI DOKUMENTU | |
| Analiza dokumentacyjna, adnotacja itp. | Przedstawiono podstawowe problemy dotyczące miejsca procesów chłodzenia i zamrażania produktów spożywczych w bilansie cieplnym obiektu. Wybrano charakterystyczne metody analityczne obliczania parametrów tych procesów. Podano wyniki badań doświadczalnych i porównano je z wynikami obliczeń. |
| 650 #0 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ | |
| Nazwa ogólna lub geograficzna | Chłodnictwo. |
| 650 #0 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ | |
| Nazwa ogólna lub geograficzna | Żywność. |
| 773 ## - TYTUŁ DOKUMENTU MACIERZYSTEGO | |
| Wyrażenie wprowadzające | W : |
| Tytuł | Technika Chłodnicza i Klimatyzacyjna. - |
| Informacje dotyczące relacji | R. 4, 1997, nr 4(26), s. 148-153 |
| 700 ## - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | CHARUN, Henryk. |
| Lata pracy | 1970 - 1996. |
| Instytucja | Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Konstrukcji i Eksploatacji Maszyn, |
| Wydział | Zakład Termodynamiki i Chłodnictwa |
| 942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA) | |
| Typ dokumentu | Artykuł |
| Schemat klasyfikacji | Uniwersalna klasyfikacja dziesiętna |
| Wycofany | Zagubiony | Uszkodzony | Dostępność | Lokalizacja stała | Lokalizacja bieżąca | Sygnatura | Typ dokumentu |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Dostępny | Bibliografia Prac Pracowników - BPK | Bibliografia Prac Pracowników - BPK | 01404 | Artykuł |
