Wyróżniki dopasowania kinematycznego głowicy nożowej i misy w kutrze do rozdrabniania mięsa = (Rekord nr 4893)
| 000 -ETYKIETA REKORDU | |
|---|---|
| podpole kontrolne o stałej długości | 01459nab a2200229 i 4500 |
| 001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
| podpole kontrolne | BPP |
| 003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU | |
| podpole kontrolne | BPK |
| 005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
| podpole kontrolne | 20180403114418.0 |
| 008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE | |
| podpole kontrolne o stałej długości | 140526s1982 pl f |000 0 |
| 040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA | |
| Instytucja, która utworzyła rekord | BPK |
| 080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD | |
| UKD | 637 |
| 080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD | |
| UKD | 621 |
| 100 ## - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | DIAKUN, Jarosław. |
| Lata pracy | 1975 - 1996. |
| Instytucja | Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Budowy Maszyn, |
| Wydział | Zakład Maszyn Przemysłu Spożywczego |
| 245 ## - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ | |
| Tytuł | Wyróżniki dopasowania kinematycznego głowicy nożowej i misy w kutrze do rozdrabniania mięsa = |
| Ciąg dalszy tytułu | Indexes of the klimatic adjustment between the knife head and platter in the cutter to crumble the meat / |
| Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Jarosław Diakun, Janusz Owczarzak. |
| 260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO | |
| Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu | 1982. |
| 500 ## - UWAGI OGÓLNE | |
| Tekst uwagi | Dane z autopsji. |
| 520 ## - UWAGA DOTYCZĄCA TREŚCI DOKUMENTU | |
| Analiza dokumentacyjna, adnotacja itp. | W artykule analizowane są podstawowe zależności geometryczno-kinematyczne pracy układu rozdrabniającego kutra do mięsa. W trakcie analizy teoretycznej wyprowadzono wyróżniki, które mogą być podstawą wyznaczenia optymalnych wartości niektórych parametrów konstrukcyjnych układu. Analiza teoretyczna potwierdzona jest wynikami badań eksperymentalnych. |
| 650 #0 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ | |
| Nazwa ogólna lub geograficzna | Przemysł mięsny. |
| 700 ## - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | OWCZARZAK, Janusz. |
| Lata pracy | 1980 - 1990. |
| Instytucja | Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie - Instytut Budowy Maszyn, |
| Wydział | Zakład Maszyn Przemysłu Spożywczego |
| 773 ## - TYTUŁ DOKUMENTU MACIERZYSTEGO | |
| Wyrażenie wprowadzające | W : |
| Tytuł | Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Inżynierskiej w Koszalinie. Prace Instytutu Budowy Maszyn. - |
| Informacje dotyczące relacji | 1982, nr 5/B[18], s. 39-51 |
| 942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA) | |
| Typ dokumentu | Artykuł |
| Schemat klasyfikacji | Uniwersalna klasyfikacja dziesiętna |
| Wycofany | Zagubiony | Uszkodzony | Dostępność | Lokalizacja stała | Lokalizacja bieżąca | Sygnatura | Typ dokumentu |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Dostępny | Bibliografia Prac Pracowników - BPK | Bibliografia Prac Pracowników - BPK | 0100 | Artykuł |
