Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Wyróżniki dopasowania kinematycznego głowicy nożowej i misy w kutrze do rozdrabniania mięsa = Indexes of the klimatic adjustment between the knife head and platter in the cutter to crumble the meat / Jarosław Diakun, Janusz Owczarzak.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: ArtykułArtykułSzczegóły wydania: 1982.Tematy: W: Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Inżynierskiej w Koszalinie. Prace Instytutu Budowy Maszyn. - 1982, nr 5/B[18], s. 39-51Streszczenie: W artykule analizowane są podstawowe zależności geometryczno-kinematyczne pracy układu rozdrabniającego kutra do mięsa. W trakcie analizy teoretycznej wyprowadzono wyróżniki, które mogą być podstawą wyznaczenia optymalnych wartości niektórych parametrów konstrukcyjnych układu. Analiza teoretyczna potwierdzona jest wynikami badań eksperymentalnych.
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Status Termin zwrotu Kod kreskowy
Artykuł Artykuł Bibliografia Prac Pracowników - BPK 0100 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) Nie można wypożyczyć

Dane z autopsji.

W artykule analizowane są podstawowe zależności geometryczno-kinematyczne pracy układu rozdrabniającego kutra do mięsa. W trakcie analizy teoretycznej wyprowadzono wyróżniki, które mogą być podstawą wyznaczenia optymalnych wartości niektórych parametrów konstrukcyjnych układu. Analiza teoretyczna potwierdzona jest wynikami badań eksperymentalnych.

© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW