Metoda pomiarowa i przyrząd do kontroli reologicznych właściwości surowców, półproduktów i produktów żywnościowych / Jerzy Maceluch.
Rodzaj materiału:
TekstSzczegóły wydania: Koszalin, 1987.Tematy: Streszczenie: Tematem pracy jest wibracyjna metoda kontroli własności reologicznych substancji żywnościowych. W pracy przedstawiono koncepcję pomiarową czujnika i urządzenia do badania właściwości lepko-sprężystych materiałów żywnościowych.
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Materiały nieopublikowane
|
Bibliografia Prac Pracowników - BPK | NB-190/II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Nie można wypożyczyć |
Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
Dane z autopsji.
Tematem pracy jest wibracyjna metoda kontroli własności reologicznych substancji żywnościowych. W pracy przedstawiono koncepcję pomiarową czujnika i urządzenia do badania właściwości lepko-sprężystych materiałów żywnościowych.
