Równomierność obróbki termicznej w piecu konwekcyjno-parowym w warunkach całkowitego wypełnienia komory nogami z kurcząt / Adam Kopeć.
Rodzaj materiału:
ArtykułSzczegóły wydania: 2008.Tematy:
W: Inżynieria i Aparatura Chemiczna. - R. 47 (39), 2008, nr 6, s. 111-112Streszczenie: Przedstawiono analizę rozkładu temperatury wewnątrz nóg z kurcząt podczas ich pieczenia w piecu konwekcyjno-parowym, w warunkach pełnego wypełnienia komory. W wyniku wykonanych pomiarów otrzymano krzywe przedstawiające zmiany temperatury w czasie pieczenia w różnych miejscach komory pieca.
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Artykuł
|
Bibliografia Prac Pracowników - BPK | 0615 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Nie można wypożyczyć |
Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
Dane z autopsji.
Przedstawiono analizę rozkładu temperatury wewnątrz nóg z kurcząt podczas ich pieczenia w piecu konwekcyjno-parowym, w warunkach pełnego wypełnienia komory. W wyniku wykonanych pomiarów otrzymano krzywe przedstawiające zmiany temperatury w czasie pieczenia w różnych miejscach komory pieca.
