Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Technological aspects of fish processing with determination of critical points and identification of microbial contamination (of fish material, devices and product) = Technologiczne aspekty przetwórstwa ryb z określeniem punktów krytycznych i identyfikacją zanieczyszczeń mikrobiologicznych (ryb, urządzeń i produktów) / Ewa Czerwińska, Wojciech Piotrowski, Emilia Sowa.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: ArtykułArtykułJęzyk: angielski Szczegóły wydania: 2008.Tematy: W: Rocznik Ochrona Środowiska = Annual Set The Environment Protection. - T. 10, s. 57-71Streszczenie: Przeprowadzono analizę ilościową i jakościową zanieczyszczeń mikrobiologicznych surowców, półproduktów oraz gotowych produktów z linii produkcyjnej śledzia parowanego w oleju i na tej podstawie wyznaczono punkty kontroli zanieczyszczeń mikrobiologicznych.
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Status Termin zwrotu Kod kreskowy
Artykuł Artykuł Bibliografia Prac Pracowników - BPK 01266 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) Nie można wypożyczyć
Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
01266 Aromaterapia jako wspomaganie w psychopedagogice = Aromatherapy as a support in psychopedagogy / 01266 Badania efektu oczyszczania ścieków produkcyjnych zawierających kleje organiczne w procesie koagulacji z zastosowaniem koagulanta PAX XL 19F i PIX 113 = Studies on coagulation process with coagulants PAX XL 19F and PIX 113 of wastewater containing organic adhesives / 01266 Pro-ecological water-jetting technologies (and high-pressure equipment) application in shipyard repair industry = Zastosowanie proekologicznych technologii hydrostrumieniowych (oraz sprzętu wysokociśnieniowego) w przemyśle stoczniowo-remontowym / 01266 Technological aspects of fish processing with determination of critical points and identification of microbial contamination (of fish material, devices and product) = Technologiczne aspekty przetwórstwa ryb z określeniem punktów krytycznych i identyfikacją zanieczyszczeń mikrobiologicznych (ryb, urządzeń i produktów) / 01266 Geometrical Capacity of the VHRS images collected with significant off nadir angle = Potencjal pomiarowy obrazów VHRS o dużym kącie wychylenia kamery / 01266 Vitality and healthiness of seeds of cereal plants treated with plant extracts = Żywotność i zdrowotność nasion roślin zbożowych traktowanych wyciągami roślinnymi / 01266 Relation between areas of maize tillage for grain and infection-pressure zones of potato tillage with PVY and PLRV in Poland = Związek pomiędzy rejonami uprawy kukurydzy na ziarno a strefami zagrożenia upraw ziemniaka PVY i PLRV w Polsce /

Dane z autopsji.

Przeprowadzono analizę ilościową i jakościową zanieczyszczeń mikrobiologicznych surowców, półproduktów oraz gotowych produktów z linii produkcyjnej śledzia parowanego w oleju i na tej podstawie wyznaczono punkty kontroli zanieczyszczeń mikrobiologicznych.

© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW