Opory cięcia mięsa mrożonego / Jarosław Diakun, Ryszard Tesmer.
Rodzaj materiału:
ArtykułSzczegóły wydania: 1986.Tematy:
W: Gospodarka Mięsna. - 1986, R. 38, nr 1, s. 7-8Streszczenie: W artykule przedstawiono wyniki badań własnych oporów cięcia mięsa mrożonego. Badania przeprowadzono na specjalnie zbudowanym stanowisku, umożliwiającym rozdrabnianie bloków mięsa zamrożonego różnymi układami rozdrabniającymi.
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Artykuł
|
Bibliografia Prac Pracowników - BPK | 01006 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Nie można wypożyczyć |
Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
Dane z autopsji.
W artykule przedstawiono wyniki badań własnych oporów cięcia mięsa mrożonego. Badania przeprowadzono na specjalnie zbudowanym stanowisku, umożliwiającym rozdrabnianie bloków mięsa zamrożonego różnymi układami rozdrabniającymi.
