Ocena tekstury mięsa z wykorzystaniem środowiska Matlab = Meat texture evaluation in the Matlab software / Jarosław Diakun, Kamil Dolik, Mariusz Seńcio, Dariusz Tomkiewicz.
Rodzaj materiału:
ArtykułJęzyk: polski Język streszczenia: angielski Szczegóły wydania: 2012.Tematy:
W: Pomiary Automatyka Kontrola. - 2012, Vol. 58, nr 5, s. 480-483Streszczenie: We wstępie artykułu przybliżono podstawowe informacje dotyczące oceny tekstury mięsa oraz jej znaczenia w przemyśle spożywczym. Następnie opisano przebieg przeprowadzonych badań, Opisano badany surowiec, sposób jego przygotowania, przedstawiono stanowisko badawcze oraz zastosowaną metodykę badań.
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Artykuł
|
Bibliografia Prac Pracowników - BPK | 0275 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Nie można wypożyczyć |
Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
Dane z autopsji.
We wstępie artykułu przybliżono podstawowe informacje dotyczące oceny tekstury mięsa oraz jej znaczenia w przemyśle spożywczym. Następnie opisano przebieg przeprowadzonych badań, Opisano badany surowiec, sposób jego przygotowania, przedstawiono stanowisko badawcze oraz zastosowaną metodykę badań.
