Logo BPK

Bibliografia Prac Pracowników

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Urządzenia i techniki wykorzystywane podczas grilowania / Mariusz S. Kubiak, Tomasz Borowy, Radosław Grala.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: ArtykułArtykułSzczegóły wydania: 2012.Tematy: W: Gospodarka Mięsna. - 2012, nr 5, s. 30-33Streszczenie: W artykule omówiono bezpośrednie i pośrednie metody grilowania, a także przebieg grilowania w każdej z tych metod. W dalszej części dokonano przebiegu urządzeń stosowanych do opiekania oraz opisano zmiany zachodzące w mięsie podczas tego rodzaju obróbki termicznej.
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Status Termin zwrotu Kod kreskowy
Artykuł Artykuł Bibliografia Prac Pracowników - BPK 01006 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) Nie można wypożyczyć

Dane z autopsji.

W artykule omówiono bezpośrednie i pośrednie metody grilowania, a także przebieg grilowania w każdej z tych metod. W dalszej części dokonano przebiegu urządzeń stosowanych do opiekania oraz opisano zmiany zachodzące w mięsie podczas tego rodzaju obróbki termicznej.

© 2014 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: BIBLIOGRAFIA PRAC PRACOWNIKÓW